HARDLOOP SCHEMA & BEGELEIDING

UW PERSOONLIJK HARDLOOPSCHEMA MET BEGELEIDING

Persoonlijke hardloopbegeleiding is voor iedere hardloper. Wellicht wilt u beginnen met hardlopen of bent u al een marathonloper. Iedereen krijgt op de juiste wijze een zeer persoonlijke begeleiding. Ook wanneer u lange tijd geblesseerd bent geweest kunnen we u weer begeleiden naar een door ons samen vastgesteld doel. U krijgt een volledig persoonlijk hardloopschema met altijd een personal trainer op de achtergrond. Wij zijn sterk in maatwerk!

EFFECTIEF EN DOELGERICHT TRAINEN

Tijdens het gehele trainingstraject staan uw wensen en doelstellingen centraal. U traint op de dagen en tijdstippen wanneer het u schikt. Alle trainingen zijn op elkaar afgestemd en leiden naar uw uiteindelijke doel.

Uiteraard wordt er goed rekening met uw belastbaarheid gehouden wat zorgt voor een sterk verminderde kans op blessures. Het schema wordt altijd aangepast aan uw actuele situatie.

Door een gevarieerd schema en de coaching van de trainer blijft u gemotiveerd. De resultaten komen door een gestructureerde en gerichte samenwerking.

Tarieven

Op het intakeformulier kunt u aangeven welke vorm uw voorkeur heeft

Uw Persoonlijke Hardloopschema

Wanneer u kiest voor deze optie:

7,50/ week.

  • Uw totale bedrag is afhankelijk van het aantal weken dat uw schema loopt. Wij gaan uit van uw opgegeven begin-, en einddatum.
  • Op het intakeformulier kunt u aangeven of u voor deze of een andere optie kiest.

U voldoet in 1x de kosten

Hardloopschema & Begeleiding 

Wanneer u kiest voor deze optie:

€ 42,50 / maand

  • Uw totale bedrag is afhankelijk van het aantal weken dat uw schema loopt. Wij gaan uit van uw opgegeven begin-, en einddatum.
  • U heeft 24/7 coaching en support

U kunt tussendoor stoppen met deze vorm van begeleiding (met inachtneming van 1 maand)

U ontvangt 1x per maand een schema en factuur

De Hardloopclinic | Meer informatie

Meer Informatie

De hardloopclinic geeft u veel inzicht in alle hardloopfacetten en vergroot de kans op slagen!