HARDLOOP CLINIC

DE HARDLOOP CLINIC

Een persoonlijke hardloopclinic is ideaal wanneer je kennis wil opdoen betreffende alle facetten van de hardloopmaterie. Daarbij verschaft het snel inzicht in je eigen loopwijze en trainingsmethode. Als beginner, geblesseerde of gevorderde krijg je een geheel persoonlijke begeleiding met speciale aandacht voor die onderdelen welke voor jou van belang zijn. Tijdens een persoonlijke hardloopclinic komen techniek, loophouding en de wijze van trainen aan bod. Je sterke en je zwakke punten worden besproken en uiteraard ook hoe je jezelf kan verbeteren. Diverse voor jou belangrijke oefeningen zullen worden behandeld en uitgevoerd.

Na het invullen van het intakeformulier nemen wij met u contact op en plannen we samen een voorkeursmoment en bespreken we de locatie. De training/clinic wordt op een verantwoorde, ongedwongen en ontspannen manier gegeven en neemt ongeveer 5 kwartier in beslag. Veiligheid staat voorop en daarbij moet het vooral ook leuk blijven!

 Voor beginnende maar ook gevorderde hardlopers is deze hardloopclinic ideaal: het maakt je wegwijs in de trainingsmaterie en er wordt desgewenst een schema voor je samengesteld.
Je kunt immers jarenlang zelf trainen zonder een echt resultaat te behalen. Als een trainer een professioneel trainingsschema voor je samenstelt maakt dat een enorm verschil.

De voordelen van een personal hardloopclinic

De hardloopclinic is geschikt voor iedereen

Het je nog nooit hardgelopen of ben je misschien wel een marathonloper. Iedereen leert hier en het behoed je voor de vele valkuilen in training.

Maak direct een afspraak.

Persoonlijk

100% focus op jouw persoonlijke omstandigheden.

 learn more

Techniek & Training

Je leert de juiste technieken en trainingsmethodieken.

 learn more

Vraag en antwoord

Geen vraag blijft onbeantwoord; jij bent de klant!

 learn more

Leer hoe effectief te trainen

Meer is niet altijd beter. Leer de juiste trainingswijze.

 learn more

ZOALS U HET WIL

Deze hardloopclinic kunt u ook los van alle begeleiding en schema reserveren. Maar wanneer u wilt, kunt u na deze hardloopclinic verder begeleid worden door middel van coaching en een persoonlijk schema. U krijgt dan een schema geheel zoals u het wil. 

Uw doel staat centraal en samen werken we heel gestructureerd om dit te behalen. Uiteraard bent u na deze hardloopclinic nergens toe verplicht.